ODRŽANA JE REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DSVR, 05.12.2022.

  • ODRŽANA JE REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DSVR, 05.12.2022.
    05. prosinac 2022

    U ponedjeljak, 05.12.2022. u prostorijama DSVR održana je redovna godišnja Skupština.
    Prihvaćene su sve točke dnevnog reda jednoglasno te je pohvaljen rad kao i realizacija svih aktivnosti DSVR-a u 2022. godini koje su detaljno i prezentirane.
    Predsjednica gđa. Klaudija Bubalo i stručna tajnica Eleonora Kovač pozvale su sve članove na uključivanje u programe DSVR-a te na dostavu prijedloga za nove potencijalne programe i projekte u 2023. godini. U 2023. nastavljamo s radom na dobrobit sustava sporta Grada Zagreba, ali i RH s konstruktivnim prijedlozima bivših vrhunskih sportaša, struke i članova s neizmjernim iskustvom u funkcioniranju sustava sporta.
    Zahvaljujemo se svim članovima na dolasku te na riječima pohvale g. Vjekoslava Šafranića, našeg dugogodišnjeg člana i predsjednika Sportskog saveza Grada Zagreba. 
    Također, hvala svim članovima na dolasku i gledanju nogometne utakmice Hrvatska - Japan te što su lijepe trenutke podijelili sa svima nama.
    Na početku rada Skupštine, održana je minuta šutnje za našeg preminulog člana g. Željka Selanca. Neizmjerno mu hvala na svih 10 godina koje je proveo brinući se za DSVR. Počivao u miru dragi Željko.


    DSVR