ODRŽANA JE 2. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR

  • ODRŽANA JE 2. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR
    17. lipanj 2021

    U četvrtak, 17.06.2021. održana je 2. sjednica Upravnog odbora DSVR.  Sve točke jednoglasno su usvojene.
    U tijeku je završetak projekata Active in Sport Again, Lice i naličje vrhunskog sporta kao i realizacija ostalih aktivnosti u kojima je naglasak na brizi i promociji bivših vrhunskih sportaša koji su označili povijest sporta RH i šire. Također, u tijeku je priprema polugodišnjeg Izvješća o radu DSVR koje je potrebno podnijeti do 12.07.2021. u SSGZ sukladno traženom.
    Osim svega navedenog naglasak je stavljen na obilježavanje godišnjice smrti osnivača DSVR pok. g. Dragutina Šurbeka, sportskog velikana za 15. srpnja 2021., a koja zaslužuje veliku medijsku pažnju. U planu je i dalje veliki angažman oko imenovanja ulice u gradu Zagrebu vezano za ime velikana Dragutina Šurbeka.
    Sjednici su prisustvovali predsjednica DSVR gđa. Klaudija Bubalo, g. Sulejman Tabaković, g. Željko Grabušić, g. Alojzije Janković, g. Boško Lozica (tel.), gđa. Marija Anzulović (tel.), Ivan Mijatović (tel.), stručna tajnica Eleonora Kovač, a ostali su zbog neodgodivih obveza bili odsutni. Gost sjednice bio je g. Željko Mavrović (član UO Zaklade DSVR).


    DSVR