DSVR NA SPORT FEST KONFERENCIJI 2019. - 04. i 05. LISTOPADA 2019.

 • DSVR NA SPORT FEST KONFERENCIJI 2019. - 04. i 05. LISTOPADA 2019.
  05. listopad 2019

  DSVR sudionik Sport Festa 2019. treću godinu za redom!
  Otvoren je najveći regionalni sportski sajam u Gradu Poreču u Sportskom centru Žatika, 04. listopada 2019. u 10.00 sati svečanim govorom gradonačelnika grada Poreča, Lorisa Peršurića, predsjednika SZGP-a, Alfreda Mendikovića i direktora sektora marketinga u Valamaru, Ivice Vrkića.
  Prvo predavanje održao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije g. Zlatko Dalić na temu: "Rusija naših snova", a potom su uslijedila predavanja članova DSVR.
  11.00 - Željko Mavrović - "Odrastanje putem sporta",
  11.30 - Predsjednica DSVR - Klaudija Bubalo, Sulejman Tabaković - potpredsjednik SRT-a i Tomislav Paškvalin - član Savjeta DSVR te gl. koordinatorica gđa. Eleonora Kovač - Panel diskusija - „Lice i naličje vrhunskog sporta" i
  12.30 – Marija Anzulović - „Uključivanje i ostanak djece u sportu".
  Izuzetno stručna, edukativna i inovativna predavanja sa podacima koji su kod publike izazvala esencijalna pitanja za sustav sporta, ali i na koja su dobili odgovore od predavača, a sve u cilju razvoja, promocije i realizacije svih tema koje se odnose na razvoj sustava sporta (uključivanje djece u sport, ostanak u sportu, razvoj kroz sport, zdravstvena zaštita sportaša i sl.).
  Hvala Alanu Balenu, Lei Kosović i cijelom timu koji su ovu organizaciju učinili profesionalnom, edukativnom, zanimljivom i stručnom!
  Također, hvala im što su okupili velika imena iz svih sfera sustava sporta poput Antona Samovojske, Maria Zorka, Braće Sinković, Line Červara i mnogih drugih koji su svoja znanja, iskustva, priče i događaje nesebično podijelili s publikom.

  DSVR