PREDSJEDNICA DSVR MARIJA ANZULOVIĆ - DSVR JE DOM ZA SPORTSKE VELIKANE I REKREATIVCE

  • PREDSJEDNICA DSVR MARIJA ANZULOVIĆ - DSVR JE DOM ZA SPORTSKE VELIKANE I REKREATIVCE
    24. travanj 2024

    Poštovane članice i članovi, kolegice i kolege, sportski prijatelji,
     
    Zadovoljstvo nam je informirati Vas kako su aktivnosti Društva sportaša, veterana i rekreativaca prepoznate od strane medija te smo na mjesečnoj bazi kontaktirani od istih. Obavještavamo Vas kako je  predsjednica DSVR gđa. Marija Anzulović dala intervju za Nacional – Zagrebnews – sport za veterane (u privitku tekst u tiskanom izdanju) te stavila naglasak na sve aktivnosti DSVR-a počevši od osnivanja udruge 2010. godine kao udruge – dom svih bivših i sadašnjih sportaša i rekreativaca s naglaskom kako je realizacija svih ciljeva DSVR-a u skladu sa Statutom DSVR. Također, spomenula je osnivanje Zaklade DSVR 2014. godine od strane zakladnika - DSVR-a te ulogu Zaklade koja brine o potrebitim sportašima na što smo iznimno ponosni, a sve navedeno - tekst intervjua moći ćete pogledati unutar tjedan dana i na portalu Nacional.hr.
    Zahvaljujemo se medijima što su prepoznali projekt „Lice i naličje vrhunskog sporta“ (začetnici su osnivači DSVR-a kojima su se priključila velika sportska imena i liječnici sportske medicine bez kojih se isti ne bi doveo do kraja - LINK), a koji se intenzivno bavio doprinosom u donošenju Pravilnika o zdravstvenim pregledima sportaša.
    Također, drago nam je jer su prepoznati i projekti, a koji će uslijediti u svibnju i lipnju te nam je za iste medijska prisutnost od velikog značaja, a oni su:
    • Utrka „Sportaši za sportaše“, subota 25. svibnja 2024. RSC Jarun, 11:00, čiji je cilj prikupljanje financijskih sredstava za potrebite sportaše – bivše vrhunske sportaše kojima smo se nekada divili, a sada smo tu da im pomognemo -  LINK i
    • Sportsko – edukativni kamp „Odaberi sport s vrhunskim sportašima“ koji ćemo provesti u partnerstvu s OŠ Rapska od 24. do 28. lipnja 2024., a čiji su voditelji članice i članovi DSVR- (bivše vrhunske sportašice i sportaši) čiji je cilj popularizacija sportskih i rekreativnih aktivnosti od najmlađe dobi te uključivanje i ostanak djece u sportu.
     
    Veselimo se i budućim projektima kojima možemo doprinijeti u sportskoj društvenoj zajednici te se nadamo vašoj podršci i uključivanju u iste.
     
    S poštovanjem,
     
    Društvo sportaša veterana i rekreativaca
    Stručna tajnica
    Eleonora Kovač, mag.cin.
    Mob: +385 99 251 8894
    A: Vojnovićeva 42/II, 10000 Zagreb, Hrvatska