POZIV NA STRUČNO-EDUKATIVNO PREDAVANJE PROF. DR. SC. DAVORA PLAVECA NA TEMU ZDRAVSTVENI PREGLEDI SPORTAŠA

 • POZIV NA STRUČNO-EDUKATIVNO PREDAVANJE PROF. DR. SC. DAVORA PLAVECA NA TEMU ZDRAVSTVENI PREGLEDI SPORTAŠA
  05. listopad 2023

  Poštovane članice i članovi, dragi sportski prijatelji,
   zadovoljstvo nam je pozvati vas na stručno-edukativno predavanje prof. dr. sc. Davora Plaveca, predsjednika Hrvatskog društva za sportsku medicinu i člana Društva sportaša veterana i rekreativaca na temu: Zdravstveni pregledi sportaša koje će se održati u srijedu, 18. listopada 2023. u 10.00 sati u Sportskom savezu Grada Zagreba, Savska cesta 137 (etaža -1). Sportski savez Grada Zagreba i Društvo sportaša veterana i rekreativaca dali su veliki doprinos u organizaciji stručnog predavanja.
  Očekujemo veliki odaziv sudionika jer je poziv upućen od strane krovne sportske organizacije SSGZ-a prema svim udruženim članicama - gradskim sportskim savezima i sportskim klubovima, a u interesu edukacije stručnog kadra - trenera, sportašica i sportaša.
  Ovom prilikom zahvaljujemo se prof. Plavecu na velikom doprinosu zagrebačkom sportu, kao i na promociji rada i hvalevrijednih prijedloga od strane Društva sportaša veterana i rekreativaca te Sportskom savezu Grada Zagreba na velikom angažmanu oko organizacije stručnog predavanja. 

  Veselimo se vašem dolasku.
   
  S poštovanjem,

  Predsjednica
  Klaudija Bubalo, mag. cin.