POZIV NA STRUČNO PREDAVANJE PRIM. MIRANA MARTINCA, DR. MED. - ZDRAVSTVENA ZAŠTITA SPORTAŠA, DSVR, 25. TRAVNJA 2023. U 18.00

  • POZIV NA STRUČNO PREDAVANJE PRIM. MIRANA MARTINCA, DR. MED. - ZDRAVSTVENA ZAŠTITA SPORTAŠA, DSVR, 25. TRAVNJA 2023. U 18.00
    21. travanj 2023

    Poštovane i drage kolegice i kolege, prijatelji sporta,
    čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na stručno predavanje Prim. Mirana Martinca, dr. med. na temu: „ZDRAVSTVENA ZAŠTITA SPORTAŠA“.
    Predavanje će se održati u utorak, 25. travnja 2023. u prostorijama Društva sportaša veterana i rekreativaca, Vojnovićeva 42/2, Zagreb s početkom u 18.00 sati.
    Prim. Miran Martinac, dr. med. predsjednik je Zdravstvene komisije Hrvatskog olimpijskog odbora te je ispred iste od ministra zdravstva imenovan u Radnu skupinu za izradu Nacrta prijedloga Pravilnika o zdravstvenim pregledima sportaša. Prim. Miran Martinac, dr. med. govorit će o skrbi za očuvanje zdravlja hrvatskih sportaša te o važnosti preventivnih zdravstvenih pregleda kod sportašica i sportaša.
    Tema koja je od velikog značaja za sve dionike u sustavu sporta, osobito u današnje vrijeme kada se sve više susrećemo s problemima koji se odnose na zdravstveno stanje sportaša. Nadamo se velikim pozitivnim promjenama koje će nastupiti u narednom razdoblju, a tiču se zdravstvenih pregleda sportaša koji će u budućnosti biti kompleksniji i detaljniji, a u interesu svih sportašica i sportaša te sustava sporta Republike Hrvatske.
    Očekujemo vas u velikom broju te se veselimo vašem dolasku.
    Ljubazno vas molimo da potvrdite dolazak na mail: drustvo@drustvosportasaveterana.hr do ponedjeljka, 24. travnja 2023. do 12.00 sati.
     
    S poštovanjem,

    Društvo sportaša veterana i rekreativaca
    Predsjednica
    Klaudija Bubalo, mag.cin.

    Društvo sportaša veterana i rekreativaca
    Stručna tajnica
    Eleonora Kovač, mag.cin.
    Mob: +385 99 251 8894