UPITNIK O DRUŠTVENO-EKONOMSKO-ZDRAVSTVENOM STATUSU BIVŠIH/SADAŠNJIH VRHUNSKIH SPORTAŠA

  • UPITNIK O DRUŠTVENO-EKONOMSKO-ZDRAVSTVENOM STATUSU BIVŠIH/SADAŠNJIH VRHUNSKIH SPORTAŠA
    20. ožujak 2023

    Zaklada Društva sportaša veterana i rekreativaca provodi analizu o potrebitim sportašima, a koja će se temeljiti na prikupljenim podacima putem UPITNIKA o društveno-ekonomsko-zdravstvenom statusu bivših/sadašnjih vrhunskih sportaša. Ljubazno vas molimo da UPITNIK popunite na linku UPITNIK.
    Upitnik je anoniman i provodi se u svrhu dobivanja općih informacija o potrebitim aktivnim i bivšim sportašima koji su nakon sportske karijere ostali bez mogućnosti da vlastitim sredstvima i prihodima ostvare osnovne uvjete za egzistenciju i druge životne potrebe.
    Temeljem dobivenih podataka u planu je izraditi daljnji plan aktivnosti Zaklade DSVR čiji je osnivač Društvo sportaša veterana i rekreativaca, a isti može doprinijeti u ciljevima i zadacima Zaklade DSVR te potrebitim sportašima.
    Zahvaljujemo na vašem vremenu koje ste izdvojili na popunjavanje ovog Upitnika. U skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) potvrđujemo kako se ovim Upitnikom ne prikupljaju osobni podaci, osim mišljenja ispitanika te kako je Upitnik anoniman.

    Zaklada Društva sportaša veterana i rekreativaca