13.02.2023. ODRŽANE SU SJEDNICE UO DSVR I ZAKLADE DSVR

  • 13.02.2023. ODRŽANE SU SJEDNICE UO DSVR I ZAKLADE DSVR
    13. veljača 2023

    U ponedjeljak 13.02.2023. održane su sjednice Upravnog odbora DSVR i Upravnog odbora Zaklade DSVR. Sjednicama su prisustvovali i članovi Savjeta DSVR.
    ✅ UO DSVR (prisutni - gđa. Klaudija Bubalo, gđa. Marija Anzulović, gđa. Erna Hawelka, g. Boško Lozica, g. Sulejman Tabaković, g. Željko Grabušić, g. Ivan Mijatović - tel.) - Teme dnevnog reda odnosile su se na daljnje funkcioniranje DSVR-a, provedbu sportskih programa, sudjelovanje sportaša veterana na međunarodnim natjecanjima, organizacija okruglih stolova na temu "Žene u sportu" i "Lice i naličje vrhunskog sporta" kao i organizacija - doček delegacije bivših vrhunskih sportaša veterana iz Novog Sada s kojima DSVR ima potpisan Sporazum o suradnji. Također, revidirano je članstvo Savjeta za mandatno razdoblje 2023. - 2028.
    U pripremi je i prijedlog za kandidiranje istaknutih članova DSVR za Red Danice hrvatske s likom Franje Bučara. Red Danice hrvatske je odlikovanje Republike Hrvatske koje zauzima četrnaesto mjesto u važnosnom slijedu hrvatskih odlikovanja. Red je ustanovljen 10. ožujka 1995. godine.
    Red Danice hrvatske s likom Franje Bučara - dodjeljuje se hrvatskim i stranim državljanima za osobite zasluge u sportu.
    ✅ NO DSVR - g. Rade Krnjeta i g. Branko Peašinović
    ✅ Članovi Savjeta DSVR - g. Vjekoslav Šafranić i g. Tomislav Paškvalin
    ✅ UO Zaklade DSVR (prisutni - g. Željko Grabušić, gđa. Marija Anzulović, gđa. Klaudija Bubalo, gđa. Danira Nakić Bilić, g. Miroslav Novković, g. Sulejman Tabaković) - Dnevni red - naglasak je bio na organizaciji projekta - Utrka sportaša i rekreativaca na RSC Jarun u svibnju 2023., a koji će promovirati rad Zaklade te doprinijeti osiguravanju financijskih sredstava za potrebite sportaše.

    DSVR