ČESTITKE - Sestre Jurković i braća Sinković osvojili zlatne medalje - SVJETSKI VESLAČKI KUP, ZAGREB, HRVATSKA (30.04. - 02.05.2021.)

 • ČESTITKE - Sestre Jurković i braća Sinković osvojili zlatne medalje - SVJETSKI VESLAČKI KUP, ZAGREB, HRVATSKA (30.04. - 02.05.2021.)
  01. svibanj 2021

  ČESTITKE!!
  Braća Valent i Martin Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara u subotu na Svjetskom veslačkom kupu koje se održava na zagrebačkom Jarunu, a zlato su u ženskoj konkurenciji u istoj disciplini donijele  i sestre Ivana i Josipa Jurković. Damir Martin je osvojio broncu u samcu bez kormilara kao i naš četverac bez kormilara.

  Više možete pogledati na linku.

  Iskrene čestitke od članova Društva sportaša veterana i rekreativaca Ivani i Josipi Jurković, Valentu i Martinu Sinković na ostvrenim sjajnim rezultatima i zlatnoj medalji!
  Također, iskrene čestitke Damiru Martinu na bronci u samcu bez kormilara te na bronci četvercu bez kormilara Antonu i Patriku Lončarić, Marku Ukropina i Ivanu Piton.
  Sjajan Svjetski veslački kup za hrvatske sportašice i sportaše koji se održao prvi puta u povijesti u Zagrebu od 30.04. do 02.05.2021. - SRC Jarun.