INFO O DSVR-U NAKON 22.03.2020.

 • INFO O DSVR-U NAKON 22.03.2020.
  25. ožujak 2020

  Poštovani i dragi članovi DSVR-a, suradnici i prijatelji DSVR-a,
  nadamo se da ste svi zdravstveno dobro, ali isto tako da su Vaši domovi u redu u ovo današnje vrijeme kada smo se svi našli u jednoj teškoj, čudnoj i neizvjesnoj situaciji gdje smo svi pogođeni na jedan način i COVID 19 i na veliku žalost potresom koji je pogodio Zagreb 22.03.2020. u 6.24.
  Želja nam je obavijestiti Vas o situaciji koja je pogodila i poslovne prostorije našeg Društva, a koje je nakon potresa, 22.03.2020. zadobilo oštećenja u svim prostorijama (puknuće gotovo svih zidova i stropa).
  Slijedom uputa Grada Zagreba, isto smo prijavili pute on-line obrazaca:
  - Prijava za pregled građevina nakon prirodne nepogode i
  - Prijava štete od prirodne nepogode.
  Kako bi imali uvid u stanje prostorija, iste su fotografirane te ih možete pogledati na Facebok stranici DSVR-a. Ovim putem zahvaljujemo se našem g. Željku Selancu, koji je odmah otišao u prostorije DSVR-a te ih očistio od puknutih dijelova zidova po podu kako bi se moglo ući u iste.
  Isto tako, izuzetno nam je žao svih onih koji su se našli u puno težem stanju glede stambenih ili poslovnih prostorija te im želimo puno snage, dobar duh i što priji povratak.
  Nadam se kako će sve ovo brzo proći vezano za Coronavirus stanje, kako ćemo sanirati naše prostorije te kako ćemo se opet u jedno bolje vrijeme svi zajedno družiti, planirati nešto novo i bolje za sve nas te nastaviti sa svim aktivnostima gdje smo i stali.
  Čuvajte se i nadamo se što skorijem viđenju.

  Lijepi pozdrav,

  Društvo sportaša veterana i rekreativaca