ČESTITKE HRVATSKOJ RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI NA OSVAJANJU SREBRNOG ODLIČJA NA EHF EURO 2020 I HRVATSKOJ VATERPOLSKOJ REPREZENTACIJI NA OSVAJANJU 4. MJESTA NA EP U BUDIMPEŠTI

  • ČESTITKE HRVATSKOJ RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI NA OSVAJANJU SREBRNOG ODLIČJA NA EHF EURO 2020 I HRVATSKOJ VATERPOLSKOJ REPREZENTACIJI NA OSVAJANJU 4. MJESTA NA EP U BUDIMPEŠTI
    27. siječanj 2020

    Čestitke na velikom danu HRVATSKOG SPORTA za naše rukometaše, vaterpoliste i cijelu našu naciju od 4,076 milijuna stanovnika.

    Ovo je bilo prvo rukometno finale Kauboja u posljednjih deset godina te peto uzastopno na velikim natjecanjima u kojima je hrvatska reprezentacija uspjela osvojiti srebrno odličje na EHF EURO 2020. Nažalost treće finale bez zlatnog odličja. Španjolska je u finalu bila bolja s 22:20 čime je obranila naslov prvaka Europe kojeg je osvojila prije dvije godine na Euru održanom upravo u Hrvatskoj.
    Ovom prilikom čestitamo igračima i cijelom stručnom stožeru na iznimnom rezultatu, uspjehu i ponosu koji osjeća Hrvatska!

    Također, čestitke i hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji na prolasku u polufinale te borbi za treće mjesto. Nažalost nismo uspjeli doći do bronce. Reprezentacija Crne Gore svladala je naše vaterpoliste s malom, ali za nas velikom razlikom 10:9. Čestitke na 4. mjestu našim Barakudama i bodrimo ih dalje za plasman za odlazak u Tokijo 2020! Sretno!

    Sretno rukometašima i vaterpolistima u Tokiju 2020.!. Vi ste ponos hrvatskog sporta. Gledamo vas, bodrimo i srčano navijamo i u Tokiju 2020.!

    DSVR



    DSVR