ODRŽANA JE 1. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR-a U 2019.

• ODRŽANA JE 1. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR-a U 2019.
    05. veljača 2019

U utorak, 5. veljače u prostorijama DSVR-a održana je 1. sjednica Upravnog odbora DSVR-a u 2019.
    Sjednica je bilo izuzetno konstruktivna te su donijete Odluke vezano za provedbu EU projekta DSVR-a i projekta DSVR-a na nacionalnoj razini, a sve u skladu s aktivnostima i ciljevima propisanim Statutom DSVR-a.
    Zaključeno je kako će se članovi Upravnog odbora DSVR-a, Upravnog odbora Zaklade DSVR-a te ostalih tijela DSVR-a sukladno Statutu intenzivno i aktivno uključiti u provedbu svih projekata s ciljem permanentne edukacije stručnog kadra koji radi u sustavu sporta ili će se tek uključiti u rad sportskih udruga ili samog sustava, ali i svih članova DSVR-a.

Također, cilj nam je prenijeti stručna znanja i sportska iskustva eminentnih članova DSVR-a na širu društvenu zajednicu, a na ponos sviju nas te u konačnici radi razvoja sportske društvene zajednice. Teme u projektima biti će obrađene iz nekoliko područja, a koje čine sustav sporta na gradskoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Tim putem pokušat će se sustav sporta podići na višu razinu temeljem iskustva, znanja, prakse i inovativnih prijedloga s kojima će se indirektno djelovati na najmlađe sportaše, a kako bi i oni u konačnici jednog dana postali vrhunski i uspješni poput mnogobrojnih članova DSVR-a ne samo u sportu već i u daljnjem životu, nakon sportske karijere.