• ODRŽANA JE REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA 2018. GODINU
    14. prosinac 2018

Održana je redovna godišnja Skupština DSVR-a i prigodni Božićni domjenak. Sjednica je započela minutom šutnje za pokojnog g. Dragutina Šurbeka, bivšu legendu hrvatskog sporta i osnivača DSVR-a.
    Usvojene su sve točke dnevnog reda jednoglasno te su svi Skupštinari zaključili kako nas očekuje radna i puna elana 2019. godina sukladno usvojenom Planu i programu za 2019. godinu.
    Osobito je bio svečani dio Skupštine dodjela priznanja osnivačima DSVR-a, bivšim vrhunskim sportašima, trenerima te svima onima koji su dali nesebičan doprinos u razvoju DSVR-a. Priznanja su bila uručena velikim imenima: Dragutinu Šurbeku, posmrtno, Zlatku Šimencu, Nikoli Dragašu, Vjekoslavu Šafraniću, Đurđi Fočić-Šourek, Erni Hawelka, Bošku Lozici, Nevenu Šavori, Tomislavu Paškvalinu, Slobodanu Kraljeviću, Ivanu Mijatoviću, Mariji Anzulović, Klaudiji Bubalo, Alojziju Jankoviću, Damiru Škari, Vladimiru Jankoviću, Vinku Dobriću, Marcelu Vučetiću, Josipu Glavašu, Radi Krnjeti, Anti Čuturi, Zlatku Žagmeštru, Željku Grabušiću, Damiru Došenu, Ani Mariji Bujas-Čelan, Željku Selancu, Zdravku Čokiću, Branku Peašinoviću, Nikoli Petricu, Zdravku Baršniku te drugima koji su doprinijeli u razvoju.
    Između ostalih nazočili su i cijenjeni gosti: Petar Močibob, Zdenko Kobeščak, Želimir Stinčić, Hrvoje Sertić, Branko Lepen, Tin Srbić i ostali ambasadori sporta.

Zahvaljujemo se svim gostima i visokim uzvanicima na dolasku, pročelniku Gradskog ureda za sport i mlade g. Milanu Paveliću, dekanu Kineziološkog fakulteta g. Tomislavu Krističeviću, načelniku Središnjeg državnog ureda za šport g. Darku Vučiću, predsjedniku Sportskog saveza Grada Zagreba g. Nikoli Dragašu kao i glavnom tajniku Zajednice sportova Šibensko-kninske županije g. Anti Tanfari.

Predsjednica gđa. Klaudija Bubalo zaželjela je svima sretne dolazeće blagdane kao i ugodno druženje u prostorijama DSVR-a.