EUROPSKO VETERANSKO PRVENSTVO U JUDU - ZAGREB, OD 15. DO 18. LIPNJA 2017.

 • EUROPSKO VETERANSKO PRVENSTVO U JUDU - ZAGREB, OD 15. DO 18. LIPNJA 2017.
  13. lipanj 2017

  Zagreb će ugostiti najbolje judo veterane Europe na Europskom veteranskom prvenstvu koje se održava od 15. do 18. lipnja u Domu sportova.
  Veliki interes za Europsko veteransko prvenstvo pokazuje se kroz čak 870 prijavljenih iz 33 države diljem Europe. Tako će na tatamije Doma sportova izaći 741 judaš i 129 judašica, koji će se u 11 dobnih kategorija boriti za naslove europskih prvaka.

  Svi natjecatelji imaju između 30 i 80 godina, a nakon što se u četvrtak 15., petak 16. i subotu 17. podijele odličja u individualnoj konkurenciji, nedjelja 18. lipnja je dan za timsku konkurenciju.
  Veteranski judo nastavlja rasti i vjerujemo da su Zagreb i Hrvatska pravi domaćin za tako veliko natjecanje. Govorimo o domaćinstvu koje redovno pokazuje iznimnu razinu kvalitete organizacije tako da ne sumnjam da će tako biti i ovaj put – istaknuo je predsjednik Europske judo unije, Sergej Solovejčik.

  Iznimno smo ponosni što će i članovi DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA, g. Krnjeta, g. Petric i g. Crnković sudjelovati na ovakvom odlično organiziranom natjecanju u velikoj konkurenciji i na domaćem terenu.

  Želimo im puno uspjeha, a nadamo se i odličjima.

  Više o rasporedu i satnici natjecanja možete pogledati na linku.

  "DSVR"