PREZENTACIJA ZBORNIKA RADOVA "OZLJEDE SPORTAŠA" U ORGANIZACIJI ZDRAVSTVENE KOMISIJE HOO-A

  • PREZENTACIJA ZBORNIKA RADOVA
    08. prosinac 2023

    U petak, 8.12.2023. u organizaciji Zdravstvene komisije Hrvatskog olimpijskog odbora održana je prezentacija Zbornika radova "OZLJEDE SPORTAŠA", u AGRAM spec. bolnici.
    Prof. Miran Martinac, predsjednik Zdravstvene komisije i Mimi Vurdelja, voditeljica Odjela nutricionizma i zdravstvene skrbi vrhunskih sportaša u Hrvatskom olimpijskom odboru uvaženi skup su upoznali sa Zbornikom radova. Naglasak je stavljen na rad i doprinos Zdravstvene komisije koja skrbi o vrhunskim sportašicama i sportašima 24 h/dan uz veliku pomoć partnera kao što je Agram spec. bolnica, a bez kojih tako kvalitetna i prije svega brza i neophodna pomoć sportašima ne bi bila pružena.
    Skup su uveličali eminentni liječnici te vrhunski sportaši i vrhunski treneri (Martin i Valent Sinković, Tin Srbić, Nikola Bralić) te bivše vrhunske sportašice i sportaši, Vjekoslav Šafranić, predsjednik SSGZ-a i član Savjeta DSVR, Marija Anzulović, predsjednica DSVR, Klaudija Bubalo, dopredsjednica DSVR, prof. Davor Plavec, član Upravnog odbora DSVR, Zoran Primorac, predsjednik HSTS.
    Marija Anzulović, Vjekoslav Šafranić i Zoran Primorac podsjetili su sve prisutne kako briga o sportašicama i sportašima nažalost nije bila na tako visokom nivou u vrijeme njihove sportske karijere i njihovih sportskih vrhunaca te kako pohvaljuju izniman rad Zdravstvene komisije koja radi na dobrobiti sustava sporta i svih sportašica i sportaša RH na visokoj razini. Prisutni vrhunski sportaši zahvalili su se Mimi Vurdelji na iznimnoj pažnji koju im kontinuirano i nesebično posvećuje iz dana u dan. Uspjeh svega navedenog je predani rad, ljubav prema sportašicama i sportašima te vrhunska i stručna koordinacija Zdravstvene komisije HOO-a s partnerima.

    DSVR