DSVR ORGANIZIRALO PANEL DIGITALIZACIJA U SPORTU SA SPORTSKIM LEGENDAMA - KLAUDIJA BUBALO, MAG. CIN. - NIKOLA BRALIĆ, PROF. - DR. SC. PERO KUTEROVAC

  • DSVR ORGANIZIRALO PANEL DIGITALIZACIJA U SPORTU SA SPORTSKIM LEGENDAMA - KLAUDIJA BUBALO, MAG. CIN.  - NIKOLA BRALIĆ, PROF. - DR. SC. PERO KUTEROVAC
    19. listopad 2023

    DSVR je sudjelovalo na 11. Međunarodnoj poslovno - tehnološkoj konferenciji - DIGNETDAYS s Panelom na temu "Digitalizacija u sportu". Sudionici Panela: Klaudija Bubalo, Nikola Bralić i Pero Kuterovac svoja su znanja i iskustva koja primjenjuju svakodnevno u radu i praksi podijelili sa sudionicima konferencije. Izuzetno, sjajno i stručno predavanje naših panelista približili su kako danas digitalizacija pomaže u planiranju i programiranju treninga, kako bi njihovi sportaši ostvarili olimpijske i svjetske medalje. Također, napomenuli su kako se funkcioniranje sporta odvija putem digitalnih alata - aplikacija, zapisnika itd., a koji su neizostavni dio organizacije i provedbe sportskih natjecanja! Panelisti su potom zaključili kako samo s najmodernijim digitalnim alatima koji se koriste u najmodernijim državama možemo ići u korak s modernizacijom te biti konkurentni u vrhunskom sportu! Neizmjerno im hvala na izlaganju te što su svoje iskustvo i znanje podijelili s nama.
    Panel su podržali predstavnici Sportskog saveza Grada Zagreba (predsjednik Vjekoslav Šafranić, glavna tajnica Suzana Šop, zamjenik glavne tajnice Zvonimir Morović), Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade (Renata Flajhar i Tanja Ališić) te veliki broj članica i članova DSVR, eminentnih imena - bivših vrhunskih sportašica i sportaša (Branka Batinić, Vjekoslav Šafranić, Đurđa Fočić Šourek, Danira Bilić, Tomislav Paškvalin, Andro Knego, Milivoj Bračun, Željka Šaban Miličić, Andrea Vrbik, Ankica Mustapić, Diana Breko, Ivo Ritz, Eleonora Kovač i drugi uvaženi članovi).
    Nakon višemjesečnih priprema oko organizacije Panela, DSVR je dobilo sve pohvale te poziv na suradnju i s privatnim sektorom. Hvala DignetSoftware na sjajnoj organizaciji. 

    DSVR