ODRŽANA 4. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA - 18. RUJNA 2023.

• ODRŽANA 4. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA  - 18. RUJNA 2023.
    18. rujan 2023

U ponedjeljak, 18. rujna održana je 4. sjednica Upravnog odbora DSVR na kojoj su prisustvovali predsjednica Klaudija Bubalo, dopredsjednik Neven Šavora, Marija Anzulović, Sulejman Tabaković i Ivan Mijatović. Sjednici su prisustvovali članovi Nadzornog odbora Rade Krnjeta i Branko Peašinović, članovi Savjeta Renata Šašak, Tomislav Paškvalin i Slobodan Kraljević te stručna tajnica Eleonora Kovač.

Donijeti su prijedlozi o kandidiranju članova za Državnu nagradu u sportu "Franjo Bučar" za 2023. te je predložen termin održavanja redovne izborne sjednice Skupštine DSVR za 23. listopada 2023.
    Također, raspravljalo se o daljnjim aktivnostima i programu DSVR-a za 2024., a osim navedenog i sukladno planu iz srpnja o. g. pokrenut će se zajednička inicijativa DSVR-a, HSTS-a, STSZ te ostalih dionika kako bi se Dom sportova preimenovao u ime našeg osnivača - sportsku legendu Dragutin Šurbek.

Svi prisutni konstruktivno i afirmativno su iznosili prijedloge vezane za rad i opstojnost DSVR-a u narednom razdoblju. Svakako za spomenuti je Pravilnik o zdravstvenoj zaštiti sportaša koji će u narednom razdoblju stupiti na snagu, a kojemu je veliki doprinos dalo Društvo sportaša veterana i rekreativaca čija je inicijativa o donošenju istog od strane nadležnih institucija započela u kući bivših vrhunskih sportaša - DSVR u suradnji s eminentnim liječnicima i suradnicima.