ČLANICA SAVJETA DSVR BRANKA BATINIĆ ODRŽALA JE STOLNOTENISKI KAMP U RICHBERGU I TRENING S OSOBAMA OBOLJELIM OD PARKINSONOVE BOLESTI U MARBURGU

  • ČLANICA SAVJETA DSVR BRANKA BATINIĆ ODRŽALA JE STOLNOTENISKI KAMP U RICHBERGU I TRENING S OSOBAMA OBOLJELIM OD PARKINSONOVE BOLESTI U MARBURGU
    30. kolovoz 2023

    Članica Savjeta Branka Batinić, dvostruka veteranska europska prvakinja u stolnom tenisu održala je stolnoteniski kamp za mlađe dobne kategorije i odrasle u Richbergu, Njemačka od 28. do 30. kolovoza 2023.
    Svoje znanje i iskustvo prenijela je mlađe dobnim kategorijama i odraslima, a posebnu pažnju posvetila je i osobama oboljelim od Parkinsonove bolesti 29. kolovoza u Marburgu koje su joj beskrajno zahvalne na radu i trudu za njihovu stolnotenisku grupu „Marburg“.
    Osim što se Branka Batinić aktivno natječe na europskim i svjetskim prvenstvima te ostvaruje vrhunske rezultate svoju ljubav prema stolnom tenisu nesebično dijeli od mlađe dobnih kategorija do odraslih.
    U sklopu stolnoteniskog kampa u Richbergu promovirala je rad Društva sportaša veterana i rekreativaca te je tako dala na značaju našoj udruzi i izvan Republike Hrvatske.

    DSVR