ČESTITKA BRANKI BATINIĆ NA OSVOJENOJ DVOSTRUKOJ KRUNI - VETERANSKA PRVAKINJA EUROPE U STOLNOM TENISU, NORVEŠKA - 26. LIPNJA - 1. SRPNJA 2023.

  • ČESTITKA BRANKI BATINIĆ NA OSVOJENOJ DVOSTRUKOJ KRUNI - VETERANSKA PRVAKINJA EUROPE U STOLNOM TENISU, NORVEŠKA - 26. LIPNJA - 1. SRPNJA 2023.
    03. srpanj 2023

    Članovi Društva sportaša veterana i rekreativaca upućuju iskrene čestitke BRANKI BATINIĆ, sportskoj legendi na dvostrukoj kruni koju je ostvarila na Europskom veteranskom prvenstvu u stolnom tenisu.

    Branka Batinić ostvarila je sjajne rezultate na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu za veteranke i veterane (pojedinačno i u parovima) koje je održano u Norveškoj, Sandefjord od 26. lipnja do 1. srpnja 2023. Izborila je sve pobjede na putu ka uspjehu te je time dokazala svoj vrhunski sportski kontinuitet koji je rezultat velikog rada, sportskog odricanja i ljubavi prema stolnom tenisu.

    Ovo je za Branku Batinić osma titula europske prvakinje na veteranskim prvenstvima, a ukupno je osvojila 11 medalja. Pet puta je bila pojedinačna prvakinja, triput u parovima, osvojila je jedno srebro i dvaput je bila brončana.

    Ponosni smo na ambasadoricu sporta Republike Hrvatske, našu sportsku legendu - veteranku BRANKU BATINIĆ koja može biti životni uzor svim dobnim kategorijama! 

    Želimo joj i dalje puno sportskog uspjeha, a posebno sljedeće godine kada je očekuje veteransko svjetsko prvenstvo.