IJF JUDO GRAND PRIX ZAGREB 2016.

  • IJF JUDO GRAND PRIX ZAGREB 2016.
    26. rujan 2016

    Održan je IJF JUDO GRAND PRIX ZAGREB 2016. od 23. do 25. rujna 2016. Hrvatske judašice su osvojile dvije medalje na IJF Judo Grand Prix Zagreb 2016! Nakon zlata Barbare Matić, broncu je osvojila Ivana Šutalo u kategoriji preko 78 kilograma.
    Kako bi se ovogodišnji Grand Prix Zagreb zaključio domaćim slavljem pobrinula se Ivana Šutalo, koja je pobijedila Milicu Žabić (SRB) ipponom i tako oduševila dobro ispunjen Dom sportova. Natjecanje je pratio i zlatni hrvatski olimpijac, veslač Valent Sinković.
    Do te borbe 21-godišnja Dubrovčanka je došla preko pobjede nad Ivanom Maranić (wazari) i porazom od Jablonskyte (LTU). Ivana Maranić je do borbe protiv Šutalo u repasažu došla pobjedom (yuko) nad Nagy (HUN) i porazom od Weiss (GER).
    Članovi Društva sportaša veterana i rekreativaca, g. Sertić, g. Šavora, g. Šafranić, g. Kraljević, g. Krnjeta, g. Baršnik, g. Jelavić i g. Selanec uveličali su i popratili natjecanje u subotu i nedjelju te pojedini naši članovi su sudjelovali i u dodjeli medalja najboljima.

    Iskrene čestitke našim natjecateljicama.

    „DSVR“