ČESTITKE DOBITNICIMA DRŽAVNE NAGRADE ZA SPORT FRANJO BUČAR ZA 2019.

• ČESTITKE DOBITNICIMA DRŽAVNE NAGRADE ZA SPORT FRANJO BUČAR ZA 2019.
    18. listopad 2019

Čestitke svim dobitnicima Državne nagrade za sport "Franjo Bučar", a osobito s veseljem i ponosom čestitamo gđi. Klaudiji Bubalo predsjednici Društva sportaša veterana i rekreativaca na godišnjoj Državnoj nagradi za sport "Franjo Bučar". Gđu. Klaudiju Bubalo kandidirala je RK Lokomotiva Zagreb, a veliku podršku dobila je od Društva sportaša veterana i rekreativaca!
    Iznimna bivša vrhunska sportašica, predana sportska djelatnica, profesorica kineziologije te predana majka i supruga. Čestitke od srca!

SDUŠ
    Odluka o dobitnicima Državne nagrade za sport Franjo Bučar u 2019. godini:
    Zdenko Kobeščak, Zdravko Malić te Dušan Antunović – posmrtno, dobitnici nagrade za životno djelo, dok su dobitnici godišnje nagrade Darko Berljak, Vlaho – Mišo Asić, Miran Martinac, Zdravko Reić, Laura Štefanac, Tomislav Krističević, Zoran Roje, Klaudija Bubalo, Filip Grgić, Enrico Marotti, Nikola Plećaš i hrvatska muška teniska reprezentacija
    Državnu nagradu za sport Franjo Bučar za životno djelo u 2019. godini dobili su Zdenko Kobeščak, Dušan Antunović - posmrtno, Zdravko Malić dok su dobitnici godišnje nagrade Darko Berljak, Vlaho – Mišo Asić, Miran Martinac, Zdravko Reić, Laura Štefanac, Tomislav Krističević, Zoran Roje, Klaudija Bubalo, Filip Grgić, Enrico Marotti, Nikola Plećaš i Hrvatska muška teniska reprezentacija.
    Odluka o dobitnicima nagrada donijeta je temeljem prispjelih prijedloga na ovogodišnji Natječaj, a donio ju je Odbor Državne nagrade za sport Franjo Bučar koji čine prof. dr. sc. Damir Knjaz, prof. dr. sc. Đurđica Miletić, Venio Losert, Dino Rađa, Zdeslav Vrdoljak, Barbara Ružić, Mario Stanić, Darko Kralj i Mila Horvat.
    Dodjela Državnih nagrada za sport Franjo Bučar u 2019. godini održat će se 25. studenoga 2019. godine, a svakom dobitniku nagrade za životno djelo dodijelit će se povelja i zlatna medalja s likom Franje Bučara i novčani iznos od 50.000,00 kuna, dok će dobitnici godišnje nagrade dobiti povelju i medalju s likom Franje Bučara te novčani iznos od 20.000,00 kuna.