ODRŽAN JE REGIONALNI SEMINAR OFFS TRENERA U DARUVARSKIM TOPLICAMA OD 12. DO 14.07.2019. U ORGANIZACIJI CCPA HRVATSKA I PARTNERA DSVR

  • ODRŽAN JE REGIONALNI SEMINAR OFFS TRENERA U DARUVARSKIM TOPLICAMA OD 12. DO 14.07.2019. U ORGANIZACIJI CCPA HRVATSKA I PARTNERA DSVR
    14. srpanj 2019

    Održan je i 3 dan OFFS Seminara za trenere koji je kao i prethodna dva dana obilježen edukativnim predavanjima i radionicama za trenere.
    U nedjelju, 14.07. održano je edukativno predavanje i radionica za trenere na temu "Zaštita djeteta", predavač gđa. Kovač, mag. cin. - stručna tajnica DSVR (DSVR - partner u provedbi OFFS projekta u organizaciji CCPA - OFFS Hrvatska) i edukativno predavanje gošće OFFS-a gđe. Marijane Dragović, molekularni biotehnolog na temu "Zdrava prehrana sportaša i zdrave prehrambene navike". Treneri su pokazali veliki interes za ovu temu kojoj će sigurno posvetiti više pažnje u nadolazećem OFFS-u u svojim sredinama.
    Direkt. ureda CCPA Hrvatska gđa. Renata Gomaz, prof. prezentirala je zaključke Seminara te se zahvalila svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju u teoretskom i praktičnom dijelu Seminara, također zahvalila se svim instruktorima iz CCPA BIH i gl. koord. BIH gđi. Vildani Delalić Elezović te instruktorima CCPA Hrvatska g. Berislavu Baričević, Ivanu Abramović i Aleksandri Lipić, ass. CCPA koji su svojim predanim i stručnim radom pomogli u radu i organizaciji Seminara.