PREDSTAVNICI DSVR-A NA SPORT FEST KONFERENCIJI U POREČU, GĐA. KLAUDIJA BUBALO, GĐA. ALEKSANDRA SZEKELY I G. PERO KUTEROVAC

  • PREDSTAVNICI DSVR-A NA SPORT FEST KONFERENCIJI U POREČU, GĐA. KLAUDIJA BUBALO, GĐA. ALEKSANDRA SZEKELY I G. PERO KUTEROVAC
    11. listopad 2018

    Predstavnici DSVR-a, gđa. Klaudija Bubalo, gđa. Aleksandra Szekely i g. Pero Kuterovac sudjelovat će na konferenciji Sport Fest 2018. koja se ove godine održava u Poreču u sportskoj dvorani Žatika od 12. do 13. listopada 2018. godine.
    DSVR je i ove godine sportski prijatelj SPORT FEST-a te će svojim prezentacijama – predavanjima cijenjeni predavači doprinijeti u stručnoj realizaciji predmetne konferencije.
    Predsjednica DSVR-a Klaudija Bubalo, prof. održat će predavanje na temu: „Popularizacija žena u sportu“ u petak, 12.10., Aleksandra Szekely, dr. med, spec. sportske medicine održat će predavanje na temu: „Per aspera ad astra“ u subotu, 13.10. te mr. sc. Pero Kuterovac, prof. održat će predavanje na temu: „USPJEH=Motivacija+vođenje“ u subotu, 13.10.2018. godine.
    Predstavnici DSVR-a iznijet će stavove DSVR-a kroz navedene teme te svoja iskustva podijeliti s publikom i svima zainteresiranim u svrhu inovativnosti i razvoja sustava sporta.

    Želimo im puno uspjeha!

    DSVR