DSVR na CCPA Open Fun Football Schools u Općini Antunovac - NK "Vitez", 26.08.2018.

  • DSVR na CCPA Open Fun Football Schools u Općini Antunovac - NK
    27. kolovoz 2018

    U nedjelju, 26. kolovoza 2018., stručna tajnica DSVR-a - Eleonora Kovač, prof. (instruktorica CCPA OFFS), članica Upravnog odbora - Aleksandra Lipić (asistentica CCPA OFFS i instruktorica CCPA OFFS) i vanjska stručna suradnica - koordinatorica projekta CCPA OFFS Hrvatska - Renata Gomaz, prof. sudjelovale su na drugoj CCPA Open Fun Football Schools Hrvatska u Općini Antunovac - NK Vitez. Organizatori su pripremili vrhunsku organizaciju OFFS za djecu u dobi od 6 do 12 godina. Kroz 5 dana više od 200 djece će prolaziti kroz sportske OFFS stanice te naučiti i usvojiti nova sportska znanja. Igra, socijalizacija, poštovanje prema drugima, uvažavanje, druženje i sport biti će isprepleteno u jednom! 
    Za stručni rad i brigu oko djece pobrinut će se treneri i asistenti trenera kako bi djeca bila bezbrižna te naučila što više novih igri i sportskih sadržaja.
    Hvala organizatoru na gostoprimstvu i uvidu u sve pripremljeno što je u skladu s pravilima CCPA OFFS projekta u ime predsjednice DSVR-a gđe. Klaudije Bubalo, prof. i članova Upravnog odbora DSVR-a.

    DSVR