DSVR na Open Fun Football Scholls ŠN Sibinj

  • DSVR na Open Fun Football Scholls ŠN Sibinj
    23. kolovoz 2018

    U četvrtak, 23.08.2018., predstavnice DSVR-a (stručna tajnica DSVR-a - Eleonora Kovač, prof., članica UO - Aleksandra Lipić i koordinatorica CCPA - Renata Gomaz, prof.) u ime predsjednice DSVR-a, bivše vrhunske sportašice i reprezentativke iz rukometa, ambasadorice sporta, gđe. Klaudije Bubalo, prof. te Upravnog odbora DSVR-a pozdravile su organizatore i sve sudionike projekta "Open Fun Football Schools" ŠN Sibinj te provele nekoliko sati u sportskoj i odličnoj atmosferi. Na OFFS-u ŠN Sibinj sudjeluju djevojčice i dječaci u dobi od 3,5 do 13 godina te prolaze kroz nova sportska iskustva.  Druženje, zabava, sportska aktivnost, socijalizacija i sigurnost djece na prvom su mjestu u provedbi projekta. Djeca na kraju dana odlaze sretna kući te drugi dan s veseljem započinju novi sportski dan.
    Kako je DSVR od ove godine jedan od partnera u provedbi CCPA - OFFS projekta, aktivno se prati rad OFFS u Hrvatskoj čemu su prethodili seminari za instruktore i trenere koji sudjeluju u provedbi samog projekta.
    Hvala organizatorima ŠN Sibinj na izuzetnoj organizaciji, predanom i stručnom radu trenera koji brinu za više od 200 djevojčica i dječaka.

    DSVR