ODRŽAN JE RADNI SASTANAK IZMEĐU PREDSTAVNIKA DSVR I CCPA

  • ODRŽAN JE RADNI SASTANAK IZMEĐU PREDSTAVNIKA DSVR I CCPA
    14. lipanj 2018

    U srijedu, 13.06.2018. održan je radni sastanak u Društvu sportaša veterana i rekreativaca između predstavnika DSVR-a (Klaudija Bubalo - predsjednica DSVR, Vjekoslav Šafranić - upravitelj Zaklade DSVR, Marija Anzulović - članica UO Zaklade, Tomislav Paškvalin - član Savjeta DSVR, Aleksandra Lipić - članica UO DSVR, Melanija Meznarić - konzultantica za EU fondove, Renata Gomaz - koordinatorica projekta OFFS Hrvatska i Eleonora Kovač - stručna tajnica DSVR) i pr...edstavnika CCPA - Andersa Levinsena - generalni direktor CCPA. Prezentiran je prijedlog od strane g. Levinsena vezano za prijavu potencijalnog projekta u EEA i Norway Grants, gdje bi DSVR sudjelovalo kao potencijalni partner u suradnji s još 7 zemalja.

    Cilj je popularizacija sportskih aktivnosti, stručna edukacija trenera - područje nogomet, provedba raznih oblika aktivnosti koje će utjecati na zdravi način življenja za sve dobne skupine kroz područje i tematiku koja se odnosi na društvenu zajednicu, dobro upravljanje i temeljna prava i slobode svakog pojedinca.
    U nadolazećem razdoblju predstoji nam svima puno stručnog rada i truda te konsolidacije kako bi sve na najvišoj razini potencijalno i provelo, a sve na obostrano zadovoljstvo.

    Hvala g. Andersu Levinsenu na dolasku i temeljitoj prezentaciji o CCPA i OFFS. Također, hvala i gošći sastanka gđi. Melaniji Meznarić na dolasku, odvojenom vremenu i stručnim savjetima oko navedene tematike.

    DSVR