SPORTSKA KONFERENCIJA UNISPORTZG OD 23. DO 25. SVIBNJA 2018.

• SPORTSKA KONFERENCIJA UNISPORTZG OD 23. DO 25. SVIBNJA 2018.
    24. svibanj 2018

U četvrtak, 24.05.2018. održan je interesantan panel u sklopu Sportske konferencije UniSportZG na temu: Vođenje sportskih klubova i način funkcioniranja istih.
    Predsjednica DSVR-a, direktorica RK Lokomotive Zagreb gđa. Klaudija Bubalo, prof. govorila je o načinu funkcioniranja ženskog rukometnog kluba Lokomotiva Zagreb. Također, osvrnula se na mogućnosti koje im pruža sustav sporta Grada Zagreba te što je još sve potrebno kako bi jedan klub funkcionirao na zavidnoj razini i postizao vrhunske rezultate koje Lokomotiva ostvaruje uz veliki trud, angažman i stručno znanje već dugi niz godina.
    Samo kvalitetna uprava, kontinuirano ulaganje u sve dobne kategorije, kao i vrhunski stručni kadar i raspoloživost sportskih objekata na kojima se provode trenažni procesi mogu doprinijeti uspjehu kluba, naravno za sve to neophodna je potpora sustava sporta na gradskoj i na nacionalnoj razini.