POZIV - KROS SPORTSKIH NOVOSTI, 21.04.2018, - ŠRC BUNDEK

  • POZIV - KROS SPORTSKIH NOVOSTI, 21.04.2018, - ŠRC BUNDEK
    17. travanj 2018

    Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Središnjeg državnog ureda za šport, Hrvatskog olimpijskog odbora, Grada Zagreba, Gradskog ureda za sport i mlade i Ustanove za upravljanje sportskim objektima Hrvatski atletski savez i redakcija Sportskih novosti i ove godine organiziraju KROS SPORTSKIH NOVOSTI (Kros SN).
    Ovo, 35. po redu natjecanje održat će se u subotu, 21. travnja 2018. godine na Športsko rekreacijskom centru Bundek u Novom Zagrebu.

    Kros SN zasigurno je najmasovniji dječji atletski događaj koji privlači učenike i studente iz svih dijelova Hrvatske i na startu u raznim kategorijama će se pojaviti gotovo 3000 trkača.

    Ove godine po prvi puta ponovno možete nastupiti na Krosu SN-a u utrci građana na 4 km. Seniorska utrka otvorena je za sve i svi se mogu okušati na pravoj kros utrci.
    Utrka za građane je prva u programu u 09:00 h, prijave su otvorene na LINKU, a gotovo svaki dan u Sportskim novostima možete pročitati pokoju zanimljivost i razgovor s nekim od bivših pobjednika krosa.

    DSVR