12. PRIREDBA KUGLOM PROTIV PUŠENJA

  • 12. PRIREDBA KUGLOM PROTIV PUŠENJA
    23. travanj 2016

    23. travnja 2016. godine članovi Društva sportaša veterana i rekreativaca podržali su i uveličali tradicionalnu već 12 po redu priredbu Kuglom protiv pušenja na kuglani Zagreb u Kranjčevićevoj 12.
    Cijeli dan održavao se prigodni turnir mlađih dobnih kategorija koji su i ove godine pokazali zavidne rezultate, a glavna manifestacija započela je u 18.00 sati u kojoj su se natjecali naši bivši i sadašnji vrhunski sportaši - braća Skelin (veslanje), Mario Možnik (gimnastika), Filip Hrgović (boks), Ana-Marija Bujas Čelan (karate), Martina Zubčić (tae-kwon-do), Andrea Ivančević (atletika) i Klaudija Bubalo (rukomet). Također, zvučna sportska imena poput g. Vjekoslava Šafranića i g. Tomislava Paškvalina bodrili su iz prvih redova svoje sportske kolegice i kolege.
    Glavnu Manifestaciju otvorio je prigodnim govorom Gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić te napomenuo kako su ovakve manifestacije sportsko-zdravstvenog karaktera izuzetno važne za mlađu, srednju i stariju životnu dob, odnosno cijelu društvenu populaciju.

    O štetnosti pušenja pričala je i educirala nas doktorica Čop, a voditelj je bio Trpimir Vicković - Vicko koji nas je vodio kroz red sporta, pjesme i plesa.

    Čestitke svim natjecateljima te predsjednici DSVR-a Klaudiji Bubalo koja je ove godine ponijela titulu najbolje kuglašice među velikim vrhunskim imenima u ženskoj konkurenciji.

    Drago nam je što smo svojim prisustvom uveličali ovu priredbu.

    Članovi DSVR-a