ODRŽANA 11. SJEDNICA SKUPŠTINE SSGZ-A

  • ODRŽANA 11. SJEDNICA SKUPŠTINE SSGZ-A
    11. listopad 2017

    U utorak, 10. listopada 2017. održana je 11. sjednica Skupštine Sportskog saveza Grada Zagreba. Na sjednici, a ispred DSVR-a nazočile su predsjednica DSVR-a gđa. Klaudija Bubalo i stručna tajnica DSVR-a gđa. Eleonora Kovač.
    Skupštinu su uveličali predstavnici Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport; pročelnik, g. Ivica Lovrić i suradnici. Pročelnik, g. Ivica Lovrić pozdravio je sve skupštinare, čestitao na postignutim rezultatima koji su na ponos sustavu sporta Grada Zagreba, najavio organizacijske promjene glede predmetnog ureda od siječnja 2018. godine te zaželio uspješan rad Skupštine.

    Na 11. sjednici sve točke dnevnog reda usvojene su jednoglasno. Svakako je bitno napomenuti kako je za daljnju realizaciju programskih aktivnosti u 2017. te realizaciju programa za 2018. godinu usvojeno sljedeće:
    - IZVJEŠĆE O IZVRŠENJU SPORTSKOG PROGRAMA I PLANA SREDSTAVA ZA SUFINANCIRANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U SPORTU GRADA ZAGREBA S NASLOVA SSGZ-a ZA PRVO POLUGODIŠTE 2017. GODINE kao i
    - PRIJEDLOG PROGRAMA JAVNIH POTREBA U SPORTU GRADA ZAGREBA ZA 2018. GODINU.

    Predsjednik SSGZ-a g. Nikola Dragaš zahvalio se svim prisutnim članovima Skupštine te zaželio uspješnu realizaciju svih programskih aktivnosti do kraja 2017. godine te najavio nadolazeću sljedeću sjednicu koja se planira za kraj 2017. godine.

    DSVR