Društvo sportaša veterana i rekreativaca dobilo novi prostor

  • Društvo sportaša veterana i rekreativaca dobilo novi prostor
    DSVR 10. studeni 2014 11682

    Grad Zagreb danas je svoje prostore dodijelio još jednoj udruzi bez naknade. U Vojnovićevoj ulici svoje aktivnosti provodit će Društvo sportaša veterana i rekreativaca.

    Društvo sportaša vetarana i rekreativaca osnovano je prije 4 godine. Riječ je o udruzi koja broji više od 100 članova, vrhunskih sportaša s ukupno više od 200 olimpijskih, svjetskih i europskih medalja.

    Radi se o poznatim imenima, entuzijastima koji su se okupili s ciljem promoviranja sporta kroz cijeli život, povezivanja sa srodnim udrugama drugih zemalja u borbi protiv devijacija u sportu, protiv droge, nacionalizma i svih oblika diskriminacije.

    Jedan od članova društva je i proslavljeni hrvatski boksač Željko Mavrović koji je od samih početak uključen u rad ove udruge. Mavrović kaže da sportski veterani koji su prošli veliko sportsko iskustvo moraju imati kvalitetan prostor kakav je ovaj u Vojnovićevoj ulici. "Ovaj prostor je jedna velika nužnost i važnost , kada se obraćaš nekim drugim ljudima moraš im reći gdje si od kuda si, ovo je mijesto koje će u svom djelovanju biti od velike koristi".