• ČESTITKA HRVATSKOJ VATERPOLO REPREZENTACIJI NA OSVOJENOJ ZLATNOJ MEDALJI NA SVJETSKOM PRVENSTVU U BUDIMPEŠTI
    30. srpanj 2017

Hrvatska vaterpolo reprezentacija je nakon 10 godina ponovo prvak svijeta. U finalu je svladala domaćina - Mađarsku, rezultatom 9:6.

Za Hrvatsku je to drugi naslov u povijesti, točno 10 godina nakon Melbournea 2007. kada je u finalu također svladala Mađarsku. Ovo je šesta uzastopna medalja za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima, uz zlata iz Melbournea i Budimpešte, »Barakude« su osvojile i tri uzastopne bronce (Rim 2009, Šangaj 2011, Barcelona 2013) dok je  prije dvije godine u Kazanu osvojila srebro.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u ovom prvenstvu pokazala je zajedništvo, kontrolu situacije u svim utakmicama, veliko samopouzdanje i sportsku kvalitetu koja je na kraju dovela do osvajanja odličja zlatnog sjaja.
    Hvala Vam na velikom vaterpolo uspjehu za cijelu Hrvatsku.

Svim momcima i cijelom stručnom stožeru upućujemo iskrene čestitke od srca!