RADIONICA - ERASMUS + SPORT, EU PROGRAMI

• RADIONICA - ERASMUS + SPORT, EU PROGRAMI
    11. svibanj 2017

U srijedu, 10. svibnja u organizaciji SSGZ-a održana je radionica na temu ERASMUS + SPORT, EU PROGRAMI.
    Radionicu je vodio predavač, g. Simon Ferjuc iz Tetide d.o.o., iskusne tvrtke koja se bavi podizanjem učinkovitosti, poslovnim modeliranjem i apliciranjem za bespovratna sredstva fondova Europske unije.
    Radionica je organizirana za tajnike gradskih sportskih saveza, sportske klubove i zainteresirane djelatnike iz sustava sporta.
    Kako bi se argumentirale činjenice vezane za pripremu i predaju dokumentacije na natječaj s primjerima iz prakse upoznali su nas kolegica Vuković iz sporta – kajak te kolega Borovina iz sporta – odbojka.
    Svojim primjerima oko javljanja na natječaj, prikupljanju dokumentacije i komunikacije s partnerima upoznali su nas do detalja te svima prisutnima dali „vjetra u leđa“ da se na buduće natječaje jave s dobrom, odnosno posebnom idejom, ali u suradnji sa stručnjacima – savjetnicima koji su prošli put javljanja na natječaje.
    Zaista jedno edukativno i stručno predavanje koje može pomoći svima koji se odluče za pisanje i predaju projekta na natječaj iz područja SPORTA.