PREDSJEDNICA DSVR MARIJA ANZULOVIĆ UVELIČALA JE DAN ZAGREBAČKE ODBOJKE I KAO TRENERICA, ALI I KAO ISTAKNUTA BIVŠA VRHUNSKA ODBOJKAŠICA, OLIMPIJKA

 • PREDSJEDNICA DSVR MARIJA ANZULOVIĆ UVELIČALA JE DAN ZAGREBAČKE ODBOJKE I KAO TRENERICA, ALI I KAO ISTAKNUTA BIVŠA VRHUNSKA ODBOJKAŠICA, OLIMPIJKA
  10. lipanj 2024

  Predsjednica DSVR Marija Anzulović uveličala je Dan zagrebačke odbojke koji se održao protekle subote u Domu odbojke Bojan Stranić uz uvažene predstavnike državnih i gradskih institucija.
  Marija Anzulović, bivša vrhunska odbojkašica, reprezentativka i olimpijka svojim radom u sustavu sporta Grada Zagreba doprinosi stvaranju najboljih mladih odbojkašica na ponos zagrebačkom sustavu i zagrebačkoj odbojci.
  U preponoj dvorani Doma odbojke ponajbolje ekipe Grada Zagreba primile su odličja za postignute rezultate na završnicama državnih prvenstva 2023./2024. za mlađe dobne kategorije!
  Vrhunske trenerice i treneri, iznimni profesionalci kao što je Marija Anzulović baza su stvaranja i budućih vrhunskih sportskih rezultata u seniorskoj konkurenciji. Bravo za sve mlade ZG odbojkašice i ZG odbojkaše!

  DSVR

  Foto: ZOS