ODRŽANA JE 3. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR

  • ODRŽANA JE 3. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR
    26. veljača 2024

    Održana je 3. sjednica Upravnog odbora Društvo sportaša veterana i rekreativaca. Članice i članovi Upravnog odbora - gđa. Marija Anzulović, gđa. Klaudija Bubalo, gđa. Erna Hawelka, gđa. Branka Batinić, g. Tomislav Paškvalin, g. Željko Grabušić, g. Marcel Vučetić i g. Ivica Jelić donijeli su zaključke koji se odnose na provedbu projekata DSVR i Zaklade DSVR u nadolazećem razdoblju:
    - 3. okrugli stol "Žene u sportu - Kako izgleda sport u kojem su žene glavne" koji će se održati 5. ožujka 2024. u DSVR-u,
    - Humanitarna utrka Zaklade DSVR Sportaši za sportaše koja će se održati 18. svibnja 2024. na RSC Jarun, 
    - Sportsko - edukativni kamp "Odaberi sport s vrhunskim sportašima" koji će se održati od 24. do 28. lipnja 2024. u partnerstvu s OŠ Rapska.

    Sve aktivnosti zahtijevaju visoki stupanj organizacije, a u čemu će Upravni odbor i šire članstvo u suradnji sa stručnom tajnicom DSVR Eleonora Kovač doprinijeti svojim znanjem i iskustvom u provedbi takvih projekata.
    Veselimo se provedbi projekata koji se organiziraju u cilju popularizacije sportskih aktivnosti od najmlađe dobi, širenje svijesti o bitnosti bavljenja tjelesnom aktivnosti radi razvoja psihofizičkog statusa pojedinca, promoviranje aktualne teme u sportu - "Kako izgleda sport u kojem su žene glavne" te radi pomoći potrebitim vrhunskim sportašima.

    O svim projektima bit će informirana šira sportska zajednica te dionici iz sustava sporta.

    DSVR