ODRŽANA JE 2. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR

• ODRŽANA JE 2. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA DSVR
    29. siječanj 2024

U ponedjeljak 29. siječnja o.g. u prostorijama DSVR održana je 2. sjednica Upravnog odbora. Sjednici su prisustvovali predsjednica gđa. Marija Anzulović, dopredsjednica gđa. Klaudija Bubalo, dopredsjednik Tomislav Paškvalin i ostale članice i članovi Upravnog odbora gđa. Erna Hawelka,g. Marcel Vučetić, g. Željko Grabušić, g. Milivoj Bračun i g. Ivica Jelić te stručna tajnica gđa. Eleonora Kovač.
    Donijeti su konstruktivni zaključci i okvirni terminski plan aktivnosti DSVR do travnja 2024. sukladno Planu DSVR (suradnja s OŠ, organizacija 3. okruglog stola na temu "Žene u sportu" povodom Međunarodnog dana žena, suradnja s udrugama koje promiču tjelesnu i zdravstvenu aktivnost, donošenje novih akata DSVR, primanje novih članova u privremeno članstvo, prijava projekata na javne natječaje i dr.). Također, u tijeku su konstruktivni sastanci sa suradnicima i potencijalnim partnerima kako bi se sve aktivnosti i provele na visokoj stručnoj razini.