U očekivanju 66. Hanžekovićevog memorijala

• U očekivanju 66. Hanžekovićevog memorijala
    25. kolovoz 2016

66. Memorijal Borisa Hanžekovića održat će se u utorak 6. rujna na atletskom stadionu Sportskog parka „Mladost“ s početkom u 18.00 sati.
    Na programu IAAF World Challenge mitinga Zagreb 2016 je 17 disciplina, među kojima dvije nacionalne.

Najkvalitetnije discipline i ove će godine biti one u kojima hrvatska atletika ima najjače adute – bacanje diska, skok u vis i 100 metara prepone za atletičarke te bacanje kugle za atletičare. Već prema tradiciji, najbolji svjetski atletičari očekuju se i u Memorijalnoj utrci na 110 metara prepone, kao i na 100 i 200 metara za atletičare.
    Bacanje kugle će, kao i u posljednje dvije godine, biti održano večer prije, u ponedjeljak 5. rujna, na atraktivnom prostoru između gradskih fontana, pod nazivom Memorijal Ivana Ivančića. Istog dana će na stadionu Mladosti biti atletski miting Dinamo-Zrinjevac, koji će tako ove godine biti i svojevrsna generalna proba za Hanžekovićev memorijal.
    Na dan mitinga 6. rujna će na stadionu SRC Mladost biti održano i finale ovogodišnje Erste Plave lige, natjecanja osmoškolaca iz cijele Hrvatske.

Više možete pročitati na službenoj stranici Zagreb meeting.