• ČLANOVI DSVR-A - ŠANČIĆ, KRNJETA, CRNKOVIĆ I GRUBIŠIĆ POSTIGLI VRHUNSKE REZULTATE NA EUROPSKOM VETERANSKOM PRVENSTVU U JUDU, GLASGOW, LIPANJ, 2018.
    17. lipanj 2018

Članovi DSVR-a, hrvatski iskusni judaši nastupili su na Europskom veteranskom prvenstvu u Glasgowu (Škotska), a najuspješniji je bio Josip Šančić (M3, do 90 kg), koji je postao prvak Europe!
    Josip Šančić je do finala došao ipponima protiv Fijalkowskog (POL), Baumea (FRA), Childsa (GBR) i Moorea (GBR), a u borbi za zlato je bio protiv Negrija (FRA).
    U drugoj minuti je uhvatio Francuza u zahvat i slavio ipponom za vrh Europe! U četvrtak je srebrnu medalju osvojio Rade Krnjeta (M7, do 90 kg). Krnjeta je uspješno nanizao tri pobjede (ipponi protiv Guerreira (POR) i Geissa (GER) te wazari protiv Knighta (GBR)), a izgubio je tek u finalu ipponom od Hinterleitera (GER) i u Hrvatsku se vraća sa srebrnom medaljom!
    Također, Borivoj Crnković (M8, do 81 kg) i Robert Grubišić (M6, preko 100 kg) su bili u borbama za broncu, ali nisu nažalost uspjeli doći do 3. mjesta.
    Čestitke našim članovima - ambasadorima Republike Hrvatske na postignutim vrhunskim rezultatima!