POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI IZMEĐU DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA - Zagreb, Hrvatska i CROSS CULTURES PROJECT ASSOCIATION - Copenhagen, Denmark

  • POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI IZMEĐU DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA - Zagreb, Hrvatska i CROSS CULTURES PROJECT ASSOCIATION - Copenhagen, Denmark
    18. svibanj 2018

    U petak 18. svibnja 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA - Zagreb, Hrvatska i CROSS CULTURES PROJECT ASSOCIATION - Copenhagen, Denmark.

    Obje strane suglasne su kako će zajednički provoditi programe, projekte i akcije u svrhu promicanja i provedbe zajedničkih ciljeva, a oni su sljedeći:
    • - Promicanje sporta i zdravog načina življenja u javnosti, a posebice među djecom i mladima.
    • - Promicanje i provedba projekta „Open Fun Football Schools“.
    • - Sudjelovanje u aktivnostima CCPA koje su uz sudjelovanje članova DSVR-a usmjerene na informiranje djece i mladih o iskustvima vrhunskih sportaša u postizanju njihovih sportskih rezultata, kao i o njihovoj komunikaciji i interakciji sa sportskom i širom društvenom zajednicom.
    • - Organiziranje stručnih skupova, savjetovanja, seminara ili tematskih sastanaka u svrhu širenja iskustvenih spoznaja članova DSVR-a djeci - mladim sportašima, ali i ostaloj široj javnosti na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
    • - Organiziranje humanitarnih akcija u svrhu pomoći djeci, mladima i ostalim potrebitim osobama.
    • - Sklapanje i potpisivanje Ugovora temeljem prijave na Natječaje međunarodne razine (Erasmus + i dr.) u svrhu promicanja sporta u svim dobnim kategorijama, zaštite djece, stručnog usavršavanja i zdravog načina življenja.

    Udruga DSVR je iznimno ponosna na jedan međunarodni iskorak kao što je potpisivanje Sporazuma o suradnji s Udrugom CCPA koja već dugi niz godina provodi projekte u svrhu promicanja sporta, sportskih aktivnosti, zdravog načina življenja, zaštite djece te povezivanja svih članica CCPA u svrhu međunarodne suradnje i provedbe zajedničkih projekata na zadovoljstvo svih članica koje čine jednu veliku sportsku obitelj.
    Također više o CCPA može se pročitati na linku.
     
    DSVR