ODRŽAN 14. TURNIR KUGLOM PROTIV PUŠENJA

• ODRŽAN 14. TURNIR KUGLOM PROTIV PUŠENJA
    20. travanj 2018

U petak, 20. travnja 2018. održan je 14. Turnir "Kuglom protiv pušenja" u prepunoj kuglačkoj dvorani u Kranjčevićevoj 2. I ove godine organizacija je bila sjajna, a velika sportska olimpijska i svjetska imena (rukometaši Igor Vori i Zlatko Horvat, svjetski perspektivni ženski veslački četverac sestre Jurković, Krakić, Milinović, trofejna hrvačka braća Žugaj i svjetska boksačka prvakinja po IBO verziji Ivana Habazin okušali su se i u kuglačkom natjecanju te tim činim doprinijeli ovoj hvalevrijednoj akciji.
    Pobjednica u ženskom dijelu turnira bila je Habazin, a u muškom Žugaj pa su se njih dvoje susreli u "velikom finalu". Ove godine pobijedio je Žugaj (41:32).
    Veliko hvala g. Nikoli Dragašu sportskoj legendi kuglanja, predsjedniku SSGZ-a i članu DSVR-a na trudu i angažmanu da događaj bude sportski, edukativan i zabavan.
    Također, članovi DSVR-a u velikom broju podržali su ovu akciju i uveličali događaj, predsjednica DSVR-a gđa. Klaudija Bubalo, gđa. Marija Anzulović, gđa. Ana Marija Bujas Čelan, gđa. Eleonora Kovač, g. Dragutin Šurbek, g. Vjekoslav Šafranić, g. Željko Grabušić, g. Branko Peašinović, g. Slobodan Kraljević i mnogi drugi.