OTVORENA ATLETSKA DVORANA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

  • OTVORENA ATLETSKA DVORANA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU
    17. veljača 2018

    U petak, 16. veljače, u 13.30 sati, u paviljonu 1 na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i naša proslavljena olimpijka Sandra Perković, svečano su otvorili ATLETSKU DVORANU. Na otvorenju su prisustvovali zagrebački atletičari, ali i ostali sportaši; Mario Možnik, Martin Sinković, Stipe Žunić, braća Žugaj i dr., također svečanost su uveličali i mnogi sportski djelatnici, predstavnici gradskih sportskih saveza, a veliku podršku pružio je Sportski savez Grada Zagreba (SSGZ) na čelu s predsjednikom SSGZ-a Nikolom Dragašem i dopredsjednikom SSGZ-a i predsjednikom Zagrebačkog atletskog saveza Markom Jakopovićem.
    Preuređenjem dijela 1 paviljona Zagrebačkog velesajma napravljena je atletska dvorana na površini 9.000 m2 koja ima atletsku stazu – 200 m s četiri staze, atletsku stazu – 60 m sa šest staza, bacalište kugle te zaletište s doskočištem za skok u dalj, vis i skok s motkom. Također, napravljene su garderobe, teretana i teleskopske tribine za 300 gledatelja.
    Svečanost otvaranja uveličali su i članovi DSVR-a koji ovom prilikom upućuju čestitke svima onima koji su doprinijeli da Grad Zagreb ima ovakvu dvoranu.

    DSVR