GRAND PRIX ZAGREB OPEN 2018 – NAJBOLJI HRVAČI SVIJETA U ZAGREBU!

  • GRAND PRIX ZAGREB OPEN 2018 – NAJBOLJI HRVAČI SVIJETA U ZAGREBU!
    05. veljača 2018

    U Zagrebu, 3. veljače održan je međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore – UWW Zagreb Open Grand Prix, u organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (UWW). Na petom po redu turniru nastupilo je će više od 190 svjetskih hrvačkih imena iz 21 zemlje.

    Božo Starčević digao je na noge gotovo tri tisuće gledatelja u dvorani II Doma sportova, pobijedivši u posljednjoj borbi petog i nikad jačeg izdanja Zagreb Opena, međunarodnog turnira koji je u subotu u glavnom hrvatskom gradu okupio čitav niz osvajača europskih, svjetskih i olimpijskih medalja. Najbolji hrvatski hrvač, petoplasirani s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, slavio je u kategoriji do 82 kilograma, svladavši u finalu Bjelorusa Viktora Sasunovskog.
    Spomenimo još da su od hrvatskih predstavnika bronce osvojili Antonio Kamenjašević (do 77 kg) i Ivan Huklek (do 87 kg). 

    Hvala našim članovima što su podržali hrvatske natjecatelje, a Boži Starčeviću bili podrška kad je bilo najpotrebnije. Također, hvala i našem članu Ivanu Rebiću na video prikazu (pogledaj Facebook) i direktnom prijenosu s borilišta kako bi nam svima približio atmosferu iz dvorane II Doma sportova.
    Čestitke Boži Starčeviću na iznimnom uspjehu već četvrti puta za redom kao i svim našim natjecateljima!

    DSVR