ODRŽANO STRUČNO PREDAVANJE MR. SC. PERE KUTEROVCA, PROF. ZA ČLANOVE DSVR-a

  • ODRŽANO STRUČNO PREDAVANJE MR. SC. PERE KUTEROVCA, PROF. ZA ČLANOVE DSVR-a
    11. listopad 2017

    Održano je sjajno predavanje mr.sc. Pere Kuterovca, prof. u prepunoj dvorani DSVR-a. Ispričao nam je kako radi sa sportašicama i sportašima koji postaju vrhunski i nedodirljivi u rezultatima, a naša nacija bogatija za sjajna odličja na svjetskoj sportskoj sceni!


    Sportaše i sportašice koje stvara Pero su nadmoćniji od ostalih, zašto? Zato što je i Pero sa svojim ogromnim znanjem i širinom primjene istog postao kondicijski trener za kojim vapi visoka svjetska sportska razina, Pero je zaista postao nadmoćan sa svojim znanjem koje gradi 25 sati na dan! Kao što je rekao g. Paškvalin - Pero Kuterovac je fenomen u svojoj struci i treba ga čuvati i nagraditi za svaki predani sat rada, jer kasnije taj rad svima nama donosi osmijeh i ponos na lice kada vidimo sjajna odličja oko vrata naših sportašica i sportaša, a Hrvatska ostvaruje rezultate koji ostaju u povijesti sporta. Malo je reći hvala na onome što je podijelio s nama....

    Kakvo znanje koje seže u povijest, kakva toplina, kakva ljubav prema poslu koji radi, kakva energija!!! To je mr. sc. Pero Kuterovac, prof.!

    Iskrene čestitke na predavanju i njegovom velikom znanju kao i na svim ostvarenim uspjesima još od 1996. uputili su mu g. Nikola Dragaš, predsjednik SSGZ-a, gđa. Klaudija Bubalo, predsjednica DSVR-a, g. Vjekoslav Šafranić, predsjednik NO SSGZ-a, g. Tomislav Paškvalin, g. Dragutin Šurbek, g. Slaven Zambata, g. Ante Čutura i drugi veliki bivši vrhunski sportaši. Ovo je bio naklon znanju našem Peri Kuterovcu!

    "DSVR"