ODRŽANO JE PREDAVANJE MR. PH. MIMI VURDELJE

• ODRŽANO JE PREDAVANJE MR. PH. MIMI VURDELJE
    20. veljača 2017

U četvrtak, 16. veljače 2017. održano je predavanje na temu: "PRAVILNA PREHRANA BITAN ČIMBENIK DOBROG ZDRAVLJA".
    Sve prisutne pozdravila je predsjednica DSVR-a gđa. Klaudija Bubalo i najavila dugogodišnju kolegicu, prijateljicu i blisku suradnicu gđu. Mimi Vurdelja.

Odlično predavanje održala je voditeljiaca Odjela nutricionizma i zdravstvene skrbi u Hrvatskom olimpijskom odboru gđa. Mr. ph. Mimi Vurdelja, a primjerima iz prakse koji su primijenjeni i na našim vrhunskim sportašima i sportašicama poput braće Skelin, Damiru Martinu, Sandri Perković, Janici i Ivici Kostelić, Filipu Hrgoviću i dr. upozorila je kako je pravilan način prehrane neophodan ne samo za postizanje vrhunskih rezultata već za cjelokupan psihofizički status svakog pojedinca.

Svaki sudionik predavanja dobio je na poklon "Priručnik o pravilnoj prehrani" te "Naćela odgovarajuće prehrane".
    Predavanje su uveličali članovi DSVR-a, gosti, prijatelji sporta i djelatnici iz sustava sporta.

Još jednom zahvaljujemo na odličnom predavanju i svim savjetima gđe. Mimi Vurdelja.

"DSVR"